Psykolog: Registrera dig på Psykologiguiden


På Psykologiguiden kan privatpersoner, företag och organisationer på ett enkelt sätt söka efter privatpraktiserande legitimerade psykologer inom olika verksamhetsområden. Psykologiguiden har ca 2 miljoner besökare per år och ger dig som privatpraktiserande psykolog en unik möjlighet att nå ut till fler uppdragsgivare. Förutom medlemskap i Psykologförbundet krävs medlemskap i Psykologföretagarna.

Psykologföretagare betalar en avgift om 32 kr/mån (exkl. moms) för att synas under Hitta en psykolog på Psykologiguiden och ha möjlighet att annonsera på Psykologiguiden.

Är du ännu inte medlem i Psykologföretagarna?

Börja med att klicka här för att ansöka om medlemskap i Psykologföretagarna »

Är du redan medlem i Psykologföretagarna?

Anslut dig direkt genom att:

  • Klicka på "Logga in" i översta menyn.
  • Pricka för att du är psykolog och vill registrera dig på Psykologiguiden.
  • Fyll i formuläret och klicka på "Gå vidare".

OBS: Det kan hända att Psykologiguiden inte hunnit synkas med medlemsregistret och att du därför inte hittas när du försöker registrera dig. Maila i så fall till support@psykologiguiden.se så skall vi lösa det åt dig så fort vi kan.

Psykologiguiden ägs av Sveriges Psykologförbund som är psykologernas fack- och yrkesförbund.

Alla psykologer som är anslutna till Psykologiguiden är medlemmar av Sveriges Psykologförbund, har legitimation som psykolog, har en patientförsäkring och följer Psykologförbundets etiska regler.

Vi arbetar hela tiden med att uppdatera Psykologiguiden med artiklar och nya funktioner. Hjälp oss gärna att bli bättre genom att ge oss tips på vad du skulle vilja läsa om eller göra på sidan.