Bokbutik

Välkommen till Psykologiguidens bokbutik, med böcker utgivna av Psykologiguiden. Här kan du beställa enstaka exemplar eller flera till t.ex. din arbetsplats. Böckerna beställs via formuläret längre ner på sidan. Faktura skickas separat via e-post.

Fixa föräldraskapet

Mormor lägger sig i. Mitt barn blir hysteriskt när jag lämnar på förskolan. Mörkrädd 2-åring. Hur sätter vi gränser för vår 11-åring.? Måste jag träffa mitt barn?

» Läs mer

Den här boken riktar sig framförallt till dig som ska bli eller redan är förälder. Men också till mor- och farföräldrar, bonusföräldrar och alla andra som är nära barn. Den handlar om föräldraskap, barnsutveckling och familjerelationer. I boken finns samlat det viktigaste ur artiklar om barn på sajten Psykologiguiden, varvat med frågor och svar samt lättillgängliga tips och råd.

Tanken är inte att boken ska göra dig till den perfekta föräldern, för den föräldern finns inte. Snarare att något i boken kan få dig att se på situationer ur en lite annan synvinkel. Och att du reflekterar över och utvecklas i ditt föräldraskap.

Jenny Klefbom som skrivit boken är legitimerad psykolog med mångårig erfarenhet av arbete med barn och unga. Hon är också en uppskattad föreläsare och skribent, har varit återkommande expert i tv och svarar på frågor från allmänheten här på Psykologiguiden.se.

Fixa föräldraskapet

Författare: Jenny Klefbom

Boken kostar 120 kr (inkl. moms).

Vid beställning av 10 ex eller fler kostar boken 100 kr (inkl. moms).

Frakt tillkommer.

Sjukt stressad

Blir din "att göra"-lista aldrig kortare, hur många saker du än betar av? Blir du oftast frustrerad i köer och i trafik? Upplever du ständigt höga krav, dels ifrån omgivningen men kanske ännu mer ifrån dig själv? Märker du att du börjar få problem med sömnen och har du svårt att få till vila och återhämtning?

» Läs mer

Den här boken riktar sig till dig som känner att du är alltför stressad i din vardag och som behöver hjälp med att förändra din situation. I boken får du kortfattad och lättillgänglig information om hur stress fungerar och vilka metoder som finns för att hantera den bättre. Du erbjuds också en mängd konkreta övningar som du kan börja använda redan idag och som kommer att göra skillnad, nu och i framtiden.

Författaren till den här nya handboken heter Anna Bennich Karlstedt och är leg psykolog med KBT-inriktning. Hon har mångårig erfarenhet av att arbeta med stressproblematik både på individ- och gruppnivå. Hon är också en uppskattad och ofta anlitad föreläsare och utbildare i ämnet.

Sjukt stressad

Författare: Anna Bennich Karlstedt

Boken kostar 110 kr (inkl. moms).

Vid beställning av 10 ex eller fler kostar boken 100 kr (inkl. moms).

Frakt tillkommer.

Jag känner mig så konstig!

Ett urval frågor och svar från Psykologiguiden samlade i en fin bok. En perfekt bok för väntrummet, eller till dig själv.

» Läs mer

Det här är en bok full av frågor. Frågorna handlar om hur vi mår, innerst inne. Kanske känner du dig orolig, nedstämd eller arg? Eller tvärtom, oerhört lycklig men rädd att förlora det som gör dig glad? Upplever du dig som udda jämfört med andra? Bekymrar du dig för ditt barn eller någon annan närstående?

Frågorna rör problem i livets alla faser, från barndomen till döden. De har kommit från allmänheten till Psykologiguiden.se. Alla frågorna har besvarats av legitimerade psykologer, som pedagogiskt förklarar hur vi kan arbeta med våra problem, ändra vårt sätt att tänka eller bemöta varandra för att må bättre. I boken finns också fakta om psykiska besvär och om hur vi kan få hjälp. Viktigast av allt: Ingen behöver må dåligt över de känslor vi har. Vi kan alltid förändra.

Jag känner mig så konstig!

Boken kostar 50 kr (inkl. moms).

Vid beställning av 20 ex eller fler kostar boken 40 kr (inkl. moms).

Frakt tillkommer.

Relationer från A-Ö SLUTSÅLD

En antologi om relationer från A-Ö. En bra present till studenten, nyförlovade, bröllopsparet eller till dig själv.

» Läs mer

Hur styr anknytningen till våra föräldrar vårt beteende som vuxna? Kan jag hjälpa förälskelsen på traven? Hur laddar man inför anställningsintervjun? Går det att bli bättre på att mingla? Vad är det som får relationer att hålla i längden? Hur beter man sig som styvförälder? Och går det verkligen att få en öppen relation att fungera?

Frågor om relationer kan handla om allt från det intimaste privatlivet till hur du fungerar bäst på ditt jobb. Här har Psykologiguiden.se och tidningen Modern Psykologi samlat sina bästa texter om relationer. Och som sig bör i ett lexikon är de sorterade från A-Ö.

Relationer från A-Ö

Boken kostar 80 kr (inkl. moms).

Frakt tillkommer.

Beställningsformulär

Fyll i antal böcker du önskar beställa och dina uppgifter. Fält markerade med * är obligatoriska. Klicka sedan på beställ-knappen. Du kommer få en bekräftelse som du kan skriva ut. Din försändelse levereras som brev eller paket beroende på vikt. Priser anges inkl. 6% moms. Faktura skickas separat via e-post.

BESTÄLLNING
Artikel Pris, kr Antal Summa, kr
Fixa föräldraskapet
120.00 0.00
Sjukt stressad
110.00 0.00
Jag känner mig så konstig!
50.00 0.00
Relationer från A-Ö
80.00 SLUTSÅLD 0.00

Frakt: 0.00

Summa: 0.00

Varav moms: 0.00
Ange ev. rabattkod:
DINA UPPGIFTER
Företag:
Förnamn: *
Efternamn: *
Telefon: *
E-postadress: *
Fakturaadress: *
Postnummer: *
Postort: *
Leveransadress:
(om annan än ovan)
GLN-nummer
Krävs vid beställning från offentlig sektor