Bokbutik

Välkommen till Psykologiguidens bokbutik, med böcker utgivna av Psykologiguiden. Här kan du beställa enstaka exemplar eller flera till t.ex. din arbetsplats. Böckerna beställs via formuläret längre ner på sidan. Faktura skickas separat via e-post.

Fixa föräldraskapet

Mormor lägger sig i. Mitt barn blir hysteriskt när jag lämnar på förskolan. Mörkrädd 2-åring. Hur sätter vi gränser för vår 11-åring.? Måste jag träffa mitt barn?

» Läs mer

Den här boken riktar sig framförallt till dig som ska bli eller redan är förälder. Men också till mor- och farföräldrar, bonusföräldrar och alla andra som är nära barn. Den handlar om föräldraskap, barnsutveckling och familjerelationer. I boken finns samlat det viktigaste ur artiklar om barn på sajten Psykologiguiden, varvat med frågor och svar samt lättillgängliga tips och råd.

Tanken är inte att boken ska göra dig till den perfekta föräldern, för den föräldern finns inte. Snarare att något i boken kan få dig att se på situationer ur en lite annan synvinkel. Och att du reflekterar över och utvecklas i ditt föräldraskap.

Jenny Klefbom som skrivit boken är legitimerad psykolog med mångårig erfarenhet av arbete med barn och unga. Hon är också en uppskattad föreläsare och skribent, har varit återkommande expert i tv och svarar på frågor från allmänheten här på Psykologiguiden.se.

Fixa föräldraskapet

Författare: Jenny Klefbom

Boken kostar 120 kr (inkl. moms).

Vid beställning av 10 ex eller fler kostar boken 100 kr (inkl. moms).

Frakt tillkommer.

Beställningsformulär

Fyll i antal böcker du önskar beställa och dina uppgifter. Fält markerade med * är obligatoriska. Klicka sedan på beställ-knappen. Du kommer få en bekräftelse som du kan skriva ut. Din försändelse levereras som brev eller paket beroende på vikt. Priser anges inkl. 6% moms. Faktura skickas separat via e-post.

BESTÄLLNING
Artikel Pris, kr Antal Summa, kr
Fixa föräldraskapet
120.00 0.00

Frakt: 0.00

Summa: 0.00

Varav moms: 0.00
Ange ev. rabattkod:
DINA UPPGIFTER
Företag:
Förnamn: *
Efternamn: *
Telefon: *
E-postadress: *
Fakturaadress: *
Postnummer: *
Postort: *
Leveransadress:
(om annan än ovan)
GLN-nummer
Krävs vid beställning från offentlig sektor